Rapat Daring Stackholder SIC

Notulansi dan Capaian rapat daring Wakil dan Pimpinan SIC tanggal 25 Maret 2020:

1. Cambridge checkpoint tahun 2020 dibatalkan untuk pencegahan Covid-19
  2. Ujian Sekolah untuk kelas VI, IX dan XII diadakan secara online tanggal 5 – 9 April 2020. Penilaian Akhir Tahun untuk kelas 1 sd 5, kelas 7 dan 8, serta kelas 9 dan 10 akan dibahas lebih lanjut.
  3. PJJ ada beberapa kendala yaitu beberapa siswa yang tidak online dan kendala kurangnya kuota internet. Setiap guru membuat laporan tentang PJJ mengenai keaktifan siswa dan disampaikan pada wali kelas.
  4. Sesuai ketetapan Pemerintah Mesir, belajar di rumah diperpanjang selama 14 hari dari tanggal 30 Maret s.d. 12 April 2020 atau sampai ada pengumuman baru dari Pemerintah Mesir.
  5. Agar sekolah melakukan disinfektan gedung SIC untuk pencegahan Corona.

The summary of the SIC Principal, Vice Principals, Coordinators and staff online meeting on March 25, 2020:

1. The Cambridge checkpoint in 2020 is canceled for Covid-19 prevention.
  2. School Exams for grades VI, IX and XII will be held online on April 5 to 9, 2020. The end-of-year assessments for grades 1 to 5, grades 7 and 8, and grades 9 and 10 will be discussed further.
  3. There are some obstacles for online learning, some students didn’t show up and the lack of internet quota. Each teacher should make a report about online learning regarding student’s activity and submit it to the class teachers.
  4. As announced by The Egypt’s Government, home’s study will be extended for 14 days from March 30 to April 12, 2020 or until a new announcement from the Egypt’s Government.
  5. The school building should be disinfected as a prevention from Corona virus.